TRANSPORT

Međunarodni transport

RALU logistika je logistička kompanija koja je već više od 30 godina prisutna na europskom tržištu prijevoznih usluga te je lider u svojoj djelatnosti.

Prevozimo sve vrste roba u kontroliranim temperaturnim uvjetima te robe bez temperaturnog režima na području Europe. Za prijevoz robe koristimo 200 modernih i suvremeno opremljenih kompozicija tegljača i poluprikolica za prijevoz različitih vrsta tereta.

Uz auto hladnjače od 2021. godine posjedujemo i nova ceradna vozila čime smo povećali naš vozni park i ušli u segment ambijentalnog transporta s vlastitim vozilima.

Prehrana

Farmaceutski proizvodi

Ostale robe

Vozni park

U voznom parku posjedujemo različite vrste poluprikolica koje nam omogućavaju prijevoz svih vrsta roba u bilo kojim temperaturnim uvjetima:
Poluprikolice s dva rashladna uređaja
Poluprikolice s dvostrukim podom
Cerade

Sva vozila opremljena su sofisticiranim i najmodernijim uređajima za komunikaciju i praćenje radnih parametara vozila, stanja i temperature robe u realnom vremenu te su povezana satelitskim sustavom za praćenje.

FTL

Prijevoze pokrivamo na području Europe te smo fleksibilan partner koji razumije i uvažava dinamiku procesa svojih klijenata.

Glavna tržišta na kojima obavljamo prijevoze su Njemačka, Nizozemska, Belgija, Luksemburg, Švicarska, Italija, Austrija, Velika Britanija, Češka, Slovačka, Mađarska,
Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Srbija.

LTL

Osim prijevoza kompletnih pošiljaka u mogućnosti smo ponuditi i djelomične/ zbirne prijevoze (LTL= Less Than Truck Load). Prevozimo robu u količinama manjim od punog kapaciteta vozila (LTL pošiljke) s tržišta Njemačke i Beneluksa do odredišta u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.

Prikolice s pregradnim zidovima omogućavaju istodobni prijevoz roba u različitim temperaturnim uvjetima. Centralno skladište Zagreb te cross dock platforme po Hrvatskoj omogućavaju dostavu robe u količini već od jedne palete na više, od proizvođača do polica Vašeg dućana .