notice iconDue to service disruptions, some customers may experience transit time delays. Learn more.
close icon

TRANSPORT

Međunarodni transport

RALU logistika je logistička kompanija koja je već više od 30 godina prisutna na europskom tržištu prijevoznih usluga te je lider u svojoj djelatnosti.

Prevozimo sve vrste roba u kontroliranim temperaturnim uvjetima te robe bez temperaturnog režima na području Europe. Za prijevoz robe koristimo 200 modernih i suvremeno opremljenih kompozicija tegljača i poluprikolica za prijevoz različitih vrsta tereta.

Uz auto hladnjače od 2021. godine posjedujemo i nova ceradna vozila čime smo povećali naš vozni park i ušli u segment ambijentalnog transporta s vlastitim vozilima.

Prehrana

Farmaceutski proizvodi

Ostale robe

Vozni park

U voznom parku posjedujemo različite vrste poluprikolica koje nam omogućavaju prijevoz svih vrsta roba u bilo kojim temperaturnim uvjetima:
Poluprikolice s dva rashladna uređaja
Poluprikolice s dvostrukim podom
Cerade

Sva vozila opremljena su sofisticiranim i najmodernijim uređajima za komunikaciju i praćenje radnih parametara vozila, stanja i temperature robe u realnom vremenu te su povezana satelitskim sustavom za praćenje.

FTL

Prijevoze pokrivamo na području Europe te smo fleksibilan partner koji razumije i uvažava dinamiku procesa svojih klijenata.

Glavna tržišta na kojima obavljamo prijevoze su Njemačka, Nizozemska, Belgija, Luksemburg, Švicarska, Italija, Austrija, Velika Britanija, Češka, Slovačka, Mađarska,
Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Srbija.

LTL

Osim prijevoza kompletnih pošiljaka u mogućnosti smo ponuditi i djelomične/ zbirne prijevoze (LTL= Less Than Truck Load). Prevozimo robu u količinama manjim od punog kapaciteta vozila (LTL pošiljke) s tržišta Njemačke i Beneluksa do odredišta u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.

Prikolice s pregradnim zidovima omogućavaju istodobni prijevoz roba u različitim temperaturnim uvjetima. Centralno skladište Zagreb te cross dock platforme po Hrvatskoj omogućavaju dostavu robe u količini već od jedne palete na više, od proizvođača do polica Vašeg dućana .