notice iconDue to service disruptions, some customers may experience transit time delays. Learn more.
close icon

SKLADIŠTENJE

Skladištenje

Skladišna infrastruktura Ralu Logistike u Hrvatskoj sastoji se od centralnog skladišta u Rugvici (Zagreb), 4 Distributivna centra (Osijek, Rijeka, Zadar, Split), te centralnog skladišta u Ugrinovcima (Beograd) u Srbiji.

Sve lokacije su strateški odlično pozicionirane u blizini autocesta i imaju izvrsnu prometnu povezanost u svim prometnim pravcima.

Sve skladišne lokacije pružaju mogućnost skladištenja u smrznutom i hlađenom režimu.

Usluga skladištenja, osim najma paletnog mjesta, obuhvaća i sve vrste skladišnih usluga kao što su utovarno/istovarne manipulacije, komisioniranje po dostavnim mjestima, etiketiranje robe i prepakiravanje.

Lokacije

LDC Beograd
Partizanska 230,
11277 Ugrinovci, Zemun

DC Osijek
Ulica Ariša bb,
31000 Osijek

LDC Rugvica
Gospodarska ulica 11,
10370, Rugvica, Dugo Selo

DC Rijeka
Kukuljanovo bb,
51227 Kukuljanovo, Rijeka

DC Zadar

DC Split
Vranjički put 8,
21000 Split

Kontrola i upravljanje

Za kontrolu i upravljanje skladišnim procesima koristimo WMS (Warehouse Management System) koji nam omogućava praćenje, kretanje i skladištenje gotovih proizvoda, optimiziranje skladišnih kapaciteta i komisioniranje u realnom vremenu, uz potpuno poštivanje integriteta hladnog lanca od preuzimanja, preko skladišnih manipulacija do isporuke gotovih proizvoda.

Standardi

Standardi kvalitete i poslovni procesi RALU Hrvatske potvrđeni su certifikatima HACCP i ISO 9001:2008 za transport, skladištenje i distribuciju robe u kontroliranim temperaturnim uvjetima, a od početka 2014. godine i certifikatom „IFS Logistics“.

Value Added Services

Deklariranje
Prepakiravanje
Upravljanje zalihom