notice iconDue to service disruptions, some customers may experience transit time delays. Learn more.
close icon

TKO SMO

Kvaliteta

Primarni cilj RALU Logistike je ostvarivanje zahtjeva i očekivanja klijenata kojima pružamo integrirane logističke usluge u hladnom lancu.

Kontinuiranim praćenjem zadovoljstva naših klijenata neprekidno poboljšavamo kvalitetu naših usluga oslanjajući se na modernu tehnologiju i visoku motiviranost naših zaposlenika.

Upravo su naši zaposlenici i njihova stručnost temelj na kojem zasnivamo naše buduće poslovne uspjehe te smo u tu svrhu osigurali kontinuirano osposobljavanje kroz sve nivoe u organizaciji.

Svoje poslovne ciljeve postižemo kroz razvoj prodajnih aktivnosti i osvajanje novih tržišta, a trajnim unapređivanjem sustava upravljanja kvalitetom i HACCP sustava postavljamo RALU Logistiku u sam vrh tvrtki na području pružanja integriranih logističkih usluga u hladnom lancu.

ifs-logo 4

Kao nadogradnju na postojeće sustave, u 2013 smo implementrali standard IFS Logistic u opsegu transport, distibucija i skladištenje prehrambenih proizvoda. IFS Logistic je implementiran u Upravi RALU logistike kao i u svim vanjskim skladištima u kojima dolazi do rukovanja prehrambenim proizvodima.

Definirajući budućnost, Uprava RALU Logistike svojim načinom upravljanja osigurava

poslovanje u skladu sa svim zakonskim zahtjevima
resurse za provedbu ove politike kvalitete i sigurnosti hrane
procjenu usklađenosti s postavljenim ciljevima
kontinuirano poboljšanje sustava upravljanja kvalitetom i sigurnosti

Time osiguravamo kontinuitet pružanja vrhunske usluge našim klijentima, prepoznavajući njihove zahtjeve i vodeći brigu o sigurnosti hrane.

Uprava RALU Logistike osigurala je da ova politika bude dostupna svima, kako bi se s njom svi upoznali i razumjeli je, kako u cijeloj organizaciji, tako i prema ostalim zainteresiranim stranama.