notice iconDue to service disruptions, some customers may experience transit time delays. Learn more.
close icon

TKO SMO

O nama

Ralu Logistika već više od 30 godina pouzdan je partner brojnim proizvođačima i maloprodajnim lancima.
Vizija

Biti vodeći dobavljač integrirane logističke usluge u hladnom lancu u JI Europi.

Misija

Našim partnerima osiguravamo vrhunsku logističku uslugu, čime im pomažemo da budu fokusirani na svoj „core“ business te da budu efikasni i konkurentni na tržištu.

Okupljamo i razvijamo vrhunske profesionalce na području integriranih logističkih usluga što je temelj najviše kvalitete usluge koju pružamo svakodnevno našim cijenjenim partnerima.

Riječi vlasnika

Poštovani,

jedan od glavnih zahtjeva modernog poslovanja jest učiniti proizvode dostupnima u pravo vrijeme i na pravome mjestu. To je posebice važno kad se radi o proizvodima koji u procesu dolaska i plasmana na tržište zahtijevaju kontrolirane temperaturne uvjete. Upravo su razumijevanje tržišta i potreba naših partnera glavni razlog zašto je brend RALU već dugi niz godina sinonim za pouzdanost i kvalitetu u segmentu logistike.

RALU Logistika prednjači modernom opremom te kvalitetnom i troškovno učinkovitom uslugom koja pronalazi optimalna logistička rješenja. Svojim partnerima možemo jamčiti brzinu, točnost i sigurnost, a stečena iskustva i znanja temelj su daljnjeg razvoja tvrtke. Danas, nakon više od trideset godina iskustva u logističkim poslovima, zadovoljstvo mi je biti na čelu stručnog i motiviranog tima jer dijelimo isti cilj: postići veću konkurentnost i pružiti najbolju uslugu.

Vjerujemo da ćemo uz iskusan tim, koji je predan stvaranju dodatne vrijednosti, i dalje graditi profitabilnu kompaniju koja je na regionalnom i tržištu EU prepoznata kao poželjan partner. Pouzdanost, kvaliteta, moderna tehnologija i inovativnost usluge temeljne su prednosti s kojima nastavljamo ulagački ciklus i koje će nam biti smjernice na tom putu.

S poštovanjem,

Luka Rajić
Vlasnik RALU Logistike

Uprava

Mario Mesaroš
predsjednik Uprave

Nadzorni odbor

Luka Rajić
predsjednik Nadzornog odbora

Ivan Kliček
zamjenik predsjednika Nadzornog odbora

Mate Andabaka
član Nadzornog odbora

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video